ŞEHİT AHMET ÇAĞLAR ANAOKULU TARİHÇESİ

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Astsubay Ahmet Çağlar, devletin zirvesinin katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine şehidin annesi Gülizar, babası Cemal Çağlar ve diğer yakınlarının yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kuvvet komutanları, Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekcenaze törenine katıldı. Ankara Şehit Çağlar, töreninin ardından Cebeci Şehitliği’nde toprağa verildi.

Okulumuz 2020 yılında açıldı. Okulumuza Ankaralı olan şehidimizin adı verilmiştir.